Aansluiting bij Dutch Green Building Council

Copperant, de groenste verf van Nederland, heeft zich aangesloten bij de Dutch Green Building Council (DGBC), de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed. Als participant werkt Copperant mee aan de meest urgente en omvangrijke klimaatopgave van Nederland: het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

 

Specialisatie in BREAAM
Samen met meer dan 350 andere duurzame koplopers is Copperant onderdeel van de grootste maatschappelijke organisatie met als missie de gebouwde omgeving te verduurzamen. “Dat willen wij niet alleen doen met onze duurzame producten. Samen met mijn collega Arjan Rijnart (technical accountmanager) zal ik ook de opleiding tot BREAAM Expert, Nieuwbouw en Renovatie gaan volgen om ons te specialiseren in het beoordelen van projecten en grootschalige renovaties op duurzaamheidsprestatie”, aldus Danny Rijken (sales manager Copperant). “Dat het gebruik van Copperant Pura en Copperant Minérale verven (beiden GN22 Compliant) bijdraagt aan het ontvangen van een BREEAM certificaat voor opgeleverde nieuwbouwprojecten of grootschalige renovaties, zorgt ervoor dat het mes aan twee kanten snijdt. Tevens is DGBC een netwerk van doeners dat is iets wat mij persoonlijk zeer aanspreek, werken aan verandering en er niet veel over praten. Ons motto ‘#groenisdoen’ sluit dan ook naadloos aan”.

Bekijk ook andere berichten

Ook Simonis Verf gaat voor duurzaam vakmanschap!

Vanaf 16 juli start Simonis Verf met de verkoop van het volledige Copperant-assortiment.  

Meer lezen

Copperant sponsor van Rembrandthuis

Op maandag 2 juli hebben Copperant, de groenste verf van Nederland en Stichting Museum Het Rembrandthuis een sponsorovereenkomst getekend voor een periode van 3 jaar. Dit sponsorschap komt voort uit gedeelde waarden op het gebied van ambachtelijkheid en duurzaamheid.

Meer lezen

Intensivering samenwerking Delta Paints

Na een succesvol pilotjaar maakt Delta Paints Goes een grote stap in de samenwerking met Copperant. De verfgroothandel investeert in een Copperant-kleurmengsysteem. 

Meer lezen
Nieuws overzicht