Ook Simonis Verf gaat voor duurzaam vakmanschap!

Vanaf 16 juli start Simonis Verf met de verkoop van het volledige Copperant-assortiment. Als premiumlocatie is gekozen voor de Zichtenburglaan 21 in Den Haag. Hier staat vanaf die datum een Copperant kleurmengsysteem. De overige 8 vestigingen in Zuid-Holland zijn een Copperant verkooppunt. Door snelle interne logistiek kan op elk moment elk gewenst Copperant-product worden uitgeleverd op alle vestigingen. Deze samenwerking, waar wij vanuit Copperant trots op zijn, is tot stand gekomen door steeds verder toenemende vraag naar duurzame producten.

 

Toenemende vraag naar duurzame producten
“De samenwerking tussen van Simonis Verf en Copperant is tot stand gekomen door toenemende vraag naar groene verf”, aldus Hans Eggelmeijer directeur Verkoop Simonis Verf. “Een aantal van onze klanten focussen zich zelfs al op groen en duurzaam schilderwerk. Maar ook bij opdrachtgevers en woningcorporaties kregen wij steeds regelmatiger vragen hieromtrent. Om pro-actief in te spelen op deze toenemende vraag zochten wij hiervoor een onderscheidende partner. Met Copperant hebben wij deze gevonden. De groenste verf van Nederland staat garant voor biobased verf van hoge en toegankelijke kwaliteit en daarbij een goede prijs. We hebben dan ook alle vertrouwen in een prettige en succesvolle samenwerking!”.

 

Uitgebreide training
Op maandag 9 juli heeft het gehele salesteam van Simonis Verf een training gehad bij Baril Coatings in ‘s-Hertogenbosch. Naast uitgebreide productuitleg en een rondleiding in de fabriek, hebben ze ook zelf de verf kunnen uitproberen. De komende weken zullen alle binnendienst medewerkers nog een 1 op 1 training krijgen over het productassortiment van de groenste verf van Nederland.

 

Simonis Verf
Simonis Verf is al meer dan 50 jaar een betrouwbare en deskundige partner voor de professionele schilder. Persoonlijk contact en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel en dat doet Simonis door de klant te ondersteunen in de gehele bedrijfsvoering. Met name de afdeling Techniek waar vakschilders terecht kunnen voor de aankoop, maar ook voor het laten repareren, onderhouden en keuren van de apparatuur en de afdeling Service zijn een stuk meerwaarde voor de klant. Zo heeft Simonis Verf een gratis bezorgservice in eigen beheer, voorlichtingsdagen, trainingsprogramma’s, vakbeurzen, factuurspecificaties en ondersteuning bij het gebruik van branchespecifieke offerte- en calculatiesystemen.

Bekijk ook andere berichten

Copperant sponsor van Rembrandthuis

Op maandag 2 juli hebben Copperant, de groenste verf van Nederland en Stichting Museum Het Rembrandthuis een sponsorovereenkomst getekend voor een periode van 3 jaar. Dit sponsorschap komt voort uit gedeelde waarden op het gebied van ambachtelijkheid en duurzaamheid.

Meer lezen

Aansluiting bij Dutch Green Building Council

Copperant heeft zich aangesloten bij de Dutch Green Building Council (DGBC), de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed.

Meer lezen

Intensivering samenwerking Delta Paints

Na een succesvol pilotjaar maakt Delta Paints Goes een grote stap in de samenwerking met Copperant. De verfgroothandel investeert in een Copperant-kleurmengsysteem. 

Meer lezen
Nieuws overzicht