Samenwerking met VVBHUSAN

Vanaf 1 maart 2018 is het verkoopkanaal van Copperant wederom uitgebreid. VVBHUSAN zal vanuit de vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Echt starten met de verkoop van de gehele Copperant-lijn. De overige vestigingen van VVBHUSAN worden op basis van ervaringen en successen in de loop van 2018 uitgerold.

Duurzaamheidsgedachte Copperant versterkt
De samenwerking tussen Copperant en VVBHUSAN is voor beide partijen een versterking van hun duurzaamheidsgedachte. Zo voert VVBHUSAN zo veel mogelijk duurzame merken, factureren papierloos en bezorgen met milieuvriendelijke en soms volledig elektrische bedrijfswagens. In de regio Tilburg maakt VVBHUSAN zelfs gebruik van fietskoeriers. Maar duurzaam zijn uit zich ook in hoe de verfgroothandel met zijn mensen omgaat. Zo zijn ze in Nederland de eerste verfgroothandel met een PSO-certificaat. Dat is het bewijs van onze inspanningen op het gebied van passend werk, integratie, functioneren en ontwikkeling.

Grootste verfgroothandel van Zuid-Nederland
VVBHUSAN is de grootste vrije verfgroothandel van Zuid-Nederland met 14 vestigingen verspreid over Brabant en Limburg. Met de uitbreiding van dit verkoopkanaal kunnen wij onze Copperant-klanten in het zuiden van Nederland maximaal ondersteunen en voorzien van verf en schildersmaterialen. Gecombineerd met het juiste advies van de vakspecialisten van VVBHUSAN zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagd resultaat van een schilderproject.

Bekijk ook andere berichten

Aansluiting bij Dutch Green Building Council

Copperant heeft zich aangesloten bij de Dutch Green Building Council (DGBC), de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed.

Meer lezen

Intensivering samenwerking Delta Paints

Na een succesvol pilotjaar maakt Delta Paints Goes een grote stap in de samenwerking met Copperant. De verfgroothandel investeert in een Copperant-kleurmengsysteem. 

Meer lezen

Groene Schilder Weken van start

Op maandagochtend 9 april aanstaande is de kick-off van de Groene Schilder Week bij VVBHUSAN in Tilburg. De komende weken toert ‘de groenste verf’ met demonstraties en een foodtruck door Nederland om vakschilders kennis te laten maken met Copperant.

Meer lezen
Nieuws overzicht