Thuiskomst bij Bevela Amsterdam

Copperant is ‘thuis’ gekomen. In 1870 zag het merk Copperant in Amsterdam het levenslicht en nu in 2018 zijn wij dan eindelijk terug! Vanaf deze week is Copperant verkrijgbaar bij Bevela Amsterdam.

 

Intensivering van relatie
Na een succesvolle pilot van bijna een jaar bij de Bevela-vestiging in Veenendaal intensiveren Bevela en Copperant de samenwerking. Met de blik op het westen van Nederland is in goed overleg besloten om naast Veenendaal de focus aan te brengen op de gebieden Amsterdam, Haarlem en Almere. Centrale distributie zal verzorgt worden via de vestiging in Amsterdam (Nieuwe Hemweg 3B). Door de snelle interne logistiek kan op elk moment ieder gewenst Copperant-product worden uitgeleverd op alle 11 Bevela-vestigingen.

 

Toenemende vraag naar duurzame producten
“De zeer sterk toenemende vraag naar duurzamere en groene oplossingen is absoluut de hoofdreden om focus aan te brengen op het genoemde beleveringsgebied. Het vertrouwen in de producten is daarbij zeker aanwezig daar wij bijna een jaar hebben kunnen testen met onze kritische schilders in Veenendaal”, aldus Bevela. Copperant, de groenste verf van Nederland is vanaf 1 april ‘thuis’ en zal dan verkrijgbaar zijn via de genoemde vestigingen!

 

Focus op de vakspecialist
Bevela is een vrije verfgroothandel gericht op de professional. Het is een totaalleverancier van alle schilderproducten en gereedschappen. Het familiebedrijf bestaat sinds 1976 en weet hoe het schildersvak werkt. Advies en service staan dan ook hoog in het vaandel. Met 11 verkooppunten in Midden- en West-Nederland is Verfgroothandel Bevela zeer centraal gevestigd.

Bekijk ook andere berichten

Groene Schilder Weken van start

Op maandagochtend 9 april aanstaande is de kick-off van de Groene Schilder Week bij VVBHUSAN in Tilburg. De komende weken toert ‘de groenste verf’ met demonstraties en een foodtruck door Nederland om vakschilders kennis te laten maken met Copperant.

Meer lezen

Samenwerking met Woodfield

Na een succesvolle pilot van bijna een jaar maakt Woodfield een grote stap in de samenwerking met Copperant, de groenste verf van Nederland. De verfgroothandel investeert in een drietal nieuwe Copperant-kleurmengsystemen.

Meer lezen

Van Wijk Verf start verkoop Copperant

Sinds maandag 5 maart 2018 is via alle Van Wijk Verf vestigingen het Copperant-assortiment te verkrijgen. Deze samenwerking is tot stand gekomen door een toenemende vraag naar duurzame producten.

Meer lezen
Nieuws overzicht