Aansluiting bij Dutch Green Building Council

Copperant, de groenste verf van Nederland, heeft zich aangesloten bij de Dutch Green Building Council (DGBC), de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed. Als participant werkt Copperant mee aan de meest urgente en omvangrijke klimaatopgave van Nederland: het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

 

Specialisatie in BREAAM
Samen met meer dan 350 andere duurzame koplopers is Copperant onderdeel van de grootste maatschappelijke organisatie met als missie de gebouwde omgeving te verduurzamen. “Dat willen wij niet alleen doen met onze duurzame producten. Samen met mijn collega Arjan Rijnart (technical accountmanager) zal ik ook de opleiding tot BREAAM Expert, Nieuwbouw en Renovatie gaan volgen om ons te specialiseren in het beoordelen van projecten en grootschalige renovaties op duurzaamheidsprestatie”, aldus Danny Rijken (sales manager Copperant). “Dat het gebruik van Copperant Pura en Copperant Minérale verven (beiden GN22 Compliant) bijdraagt aan het ontvangen van een BREEAM certificaat voor opgeleverde nieuwbouwprojecten of grootschalige renovaties, zorgt ervoor dat het mes aan twee kanten snijdt. Tevens is DGBC een netwerk van doeners dat is iets wat mij persoonlijk zeer aanspreek, werken aan verandering en er niet veel over praten. Ons motto ‘#groenisdoen’ sluit dan ook naadloos aan”.

Bekijk ook andere berichten

Pilot met Copperant naar volle tevredenheid

Een duurzaam milieu is langzamerhand een serieus issue. Maar zonder in te leveren op eerder verworven kwaliteiten. Dusol Vastgoedonderhoud hield een pilot met de biobased verven van Copperant.

Meer lezen

Introductie Copperant Altra

Copperant introduceert op de SGA Vakdagen in Gorinchem de nieuwe productlijn Altra. De plantbased verf voor circulair bouwen. 

Meer lezen

Maximale bijdrage CO2-reductie

Door te kiezen voor Copperant draagt u direct bij aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer en levert u een bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering.

Meer lezen
Nieuws overzicht