Basisschool krijgt nieuw kleurtje

Wat op bestuurlijk niveau een lastig project qua planning leek, is dankzij de Pura verflijn probleemloos gelukt!

Basisschool de Hobbedonken in Boxtel krijgt de komende maanden een verfrissend nieuw kleurtje op de muren. In verband met de gelijke werktijd van de schoolgaande kinderen en de schilders is het erg belangrijk om een veilig en natuurlijk product te gebruiken wat voor zowel de kinderen als de schilders volledig onschadelijk is. Een watergedragen, biobased verflijn is de uitkomst. Dankzij de Pura verflijn konden de kinderen naar school terwijl de schilders arbo- en maatschappelijk verantwoord aan het werk waren. De kinderen mogen zelfs na het schilderwerk meehelpen de laatste verfvlekjes van de vloer te poetsen, wat natuurlijk hartstikke leuk is!

 

   

Bekijk ook andere berichten

Maximale bijdrage CO2-reductie

Door te kiezen voor Copperant draagt u direct bij aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer en levert u een bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering.

Meer lezen

Pilot met Copperant naar volle tevredenheid

Een duurzaam milieu is langzamerhand een serieus issue. Maar zonder in te leveren op eerder verworven kwaliteiten. Dusol Vastgoedonderhoud hield een pilot met de biobased verven van Copperant.

Meer lezen

Copperant op Renovatiebeurs

Duurzame renovatie is een actueel thema. Daarom staat Copperant ook dit jaar weer op de vakbeurs Renovatie. 

Meer lezen
Nieuws overzicht