Copperant gaat de grens over

Vanaf 1 november 2019 is het verkoopkanaal van Copperant wederom uitgebreid en is de eerste stap over de grens gemaakt. Ecomat zal vanuit de vestigingen in Antwerpen, Zoersel en Genk starten met de verkoop van de gehele Copperant-lijn.

Duurzaamheidsgedachte Copperant versterkt
De samenwerking tussen Copperant en Ecomat is voor beide partijen een versterking van hun duurzaamheidsgedachte. Zo voert Ecomat zo veel mogelijk duurzame merken en hebben ze in hun winkels een showroom waar klanten kunnen proeven van ecologische producten en bouwwijzen.

Ecomat
Ecomat is een speciaal handel in bouwmaterialen voor duurzaam, ecologisch en gezond bouwen en wonen. Al 30 jaar zijn zij actief bezig met doordachte alternatieven voor bouwmaterialen, de producten die het meest gebruik maken van onze planeet de aarde.
Met de uitbreiding van dit verkoopkanaal stapt Copperant de grens over en kan ook de Belgische markt worden voorzien van het complete pakket biobased verf van Copperant. Gecombineerd met het juiste advies van de vakspecialisten van Ecomat zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagd resultaat van een schilders project bij duurzame nieuwbouw of renovatie.

Bekijk ook andere berichten

Pura-lijn uitgebreid met matte lakverf

Sinds begin november is de watergedragen biobased Copperant Pura Lakverf mat verkrijgbaar via onze verkooppunten. 

Meer lezen

Prijzen biobased muurverf blijvend sterk verlaagd

Vanaf half oktober zijn de prijzen van onze muurverven (Pura Muurverf Extra Mat, Pura Monopac en de Altra Muurverf) blijvend fors in prijs verlaagd.

Meer lezen

Maximale bijdrage CO2-reductie

Door te kiezen voor Copperant draagt u direct bij aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer en levert u een bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering.

Meer lezen
Nieuws overzicht