Copperant op Renovatiebeurs

Bezoek de Copperant-stand (A053) op de Renovatiebeurs

Duurzame renovatie is een actueel thema. Daarom staat Copperant ook dit jaar weer op de vakbeurs Renovatie. Wij spelen op deze beurs in op CO2-reductie, terugdringen van fossiele grondstoffen en een gezond binnenklimaat door het gebruik van verf. Op deze beurs willen wij naast renovatiebedrijven in contact komen met gebouwbeheerders, woningbouwcorporaties, VvE’s, gemeentes, scholen en zorginstellingen die duurzame renovatie op de agenda hebben staan.

 

Waardevol bezoek met uw relaties

Deze beurs is hét event om samen met uw klanten te bezoeken. Bent u op zoek naar praktische en innovatieve oplossingen om de renovatie van woningen, kantoren of andere gebouwen efficiënter en duurzamer te maken? Dan biedt de Renovatiebeurs in combinatie met de vakbeurs Monument u de benodigde kennis en inspiratie.

Beide beurzen zijn gratis toegankelijk op basis van voorinschrijving. Bestel hier uw kaarten! 

 

U komt toch ook?

Wij ontmoeten u en uw relaties graag op onze stand A053 in hal 6.
Data: 14, 15 16 mei van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

 

Meer informatie over de beurzen zijn te vinden op:

www.renovatiebeurs.nl

www.monumentenbeurs.nl

Bekijk ook andere berichten

Maximale bijdrage CO2-reductie

Door te kiezen voor Copperant draagt u direct bij aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer en levert u een bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering.

Meer lezen

Pilot met Copperant naar volle tevredenheid

Een duurzaam milieu is langzamerhand een serieus issue. Maar zonder in te leveren op eerder verworven kwaliteiten. Dusol Vastgoedonderhoud hield een pilot met de biobased verven van Copperant.

Meer lezen

Introductie Copperant Altra

Copperant introduceert op de SGA Vakdagen in Gorinchem de nieuwe productlijn Altra. De plantbased verf voor circulair bouwen. 

Meer lezen
Nieuws overzicht