Intensivering samenwerking Delta Paints

Na een succesvol pilotjaar maakt Delta Paints Goes een grote stap in de samenwerking met Copperant, de groenste verf van Nederland. De verfgroothandel investeert in een Copperant-kleurmengsysteem. In lijn van de groene ambities van de overheid en de groeiende groep bewuste afnemers is Delta Paints wederom een goed voorbeeld van de toenemende behoefte op Nederlandse verfmarkt naar duurzame kwaliteitsproducten.

 

Aankoop Copperant kleurmengsysteem
Na een succesvol pilotjaar intensiveren Delta Paints Goes en Copperant de samenwerking. Met de aankoop van een Copperant kleurenmengsysteem is Delta Paints nog beter in staat Copperant gebruikers te ondersteunen. Daarbij draagt dit systeem bij aan de ambitie van Copperant om meer met minder te bereiken. Door de hoge kleurkracht en nauwkeurige afstemming van de kleurpasta met de Copperant verven, is Copperant in staat om met minder kleurpasta een hogere algemene prestatie te bewerkstelligen.

 

Groene Schilder Week
Op donderdag 21 juni bestaat Delta Paints 5 jaar. Dit en de intensivering van de samenwerking met Copperant wordt gevierd met een Groene Schilder Week. De week start op maandagochtend 18 juni met een gezond ontbijt. Tijdens het ontbijt kunnen de schilders kennis maken met het salesteam van Copperant, zelf de verf testen en krijgen ze een introductie van het Copperant-assortiment. Tijdens de verftestdagen kunnen de schilders zelf ervaren hoe het is om met Copperant te schilderen. In de groothandel staat een proefopstelling klaar. De schilders kunnen de kwast oppakken en zelf de prettige verwerking en snelle droging ervaren. De week wordt op donderdagmiddag afgesloten met bier, burgers en een barbier. De Copperant foodtruck serveert ambachtelijke burgers die prachtig combineren met de Copperant Wilskracht speciaalbieren. Daarnaast kunnen de schilders fris het weekend in na een knip en/of scheerbeurt van de Copperant meesterbarbier.

 

Delta Paints
Delta Paints in Goes is een verfgroothandel met een breed assortiment aan professionele verf en aanverwante artikelen. De prima prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat Delta Paints een ideale partner is in verfbenodigdheden. De breedte van het assortiment en complete ondersteuning in de vorm van onafhankelijk technisch advies en professioneel kleur- en interieuradvies kan opdrachtgevers veel extra’s bieden. Delta Paints volgt de markt op de voet om direct te kunnen inspelen op veranderingen, zoals de ambitie om Copperant, de groenste verf van Nederland een goed platform te geven.

Bekijk ook andere berichten

Pilot met Copperant naar volle tevredenheid

Een duurzaam milieu is langzamerhand een serieus issue. Maar zonder in te leveren op eerder verworven kwaliteiten. Dusol Vastgoedonderhoud hield een pilot met de biobased verven van Copperant.

Meer lezen

Introductie Copperant Altra

Copperant introduceert op de SGA Vakdagen in Gorinchem de nieuwe productlijn Altra. De plantbased verf voor circulair bouwen. 

Meer lezen

Maximale bijdrage CO2-reductie

Door te kiezen voor Copperant draagt u direct bij aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer en levert u een bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering.

Meer lezen
Nieuws overzicht