Nu ook in 1 liter verkrijgbaar

Op verzoek van klanten en dealers hebben wij nu ook 1 liter verpakkingen Pura Muurverf extra mat. Ideaal voor dat ene wandje dat net even een andere kleurtje moet krijgen of voor als je toch net nog een klein beetje muurverf te kort komt.

Deze unieke muurverf is voorzien van het EU Ecolabel, COT-getest en USDA gecertificeerd. De muurverf met schrobvastheid klasse 1 is verkrijgbaar in alle kleuren van het Copperant kleurmengsysteem en is per direct verkrijgbaar bij onze dealers (zie verkooppunten).


Wist u trouwens dat u met deze ene liter tot 12m2 wand kunt behandelen (niet zuigende en egale ondergrond)? 

Bekijk ook andere berichten

Nieuw in ons assortiment

Copperant heeft het assortiment uitgebreid met een watergedragen voorstrijk die voor 85% uit natuurlijke grondstoffen bestaat; de Copperant Altra Voorstrijk.

Meer lezen

Start duurzame samenwerking met De Betere Schilder

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en Copperant starten het nieuwe jaar met een duurzame samenwerking waarin het delen van kennis centraal staat.

Meer lezen

Samenwerking met Verf.nl

Vanaf eind 2019 is Copperant online verkrijgbaar via Verf.nl. Hiermee speelt Copperant in op de trend van online winkelen, dat een mooie aanvulling is op het reeds beschikbare netwerk van reguliere verkooppunten bij verfgroothandels en speciaalzaken.

Meer lezen
Nieuws overzicht