Pura-lijn uitgebreid met matte lakverf

Copperant biedt al jarenlang een compleet pakket van biobased verven voor ieder schilderproject. Toch is de groenste verf continu op zoek naar nieuwe innovaties en mogelijkheden om duurzame verf voor een breder publiek toegankelijk te maken.

 

Productinnovaties

Vanaf begin november is de Copperant Pura lijn uitgebreid met een lakverf mat. Deze matte verf is natuurlijk ook watergedragen en biobased, maar is daarnaast ook krasvast en huidvetbestendig. De verf is verkrijgbaar in alle kleuren en in diverse maten verpakkingen.
Daarnaast zijn in de afgelopen maanden een aantal productverbeteringen doorgevoerd. Zo is de Pura Multiprimer nu ook verkrijgbaar in basis transparant en heeft de Quattro Lakverf hoogglans een verbeterde receptuur.
Op de SGA Vakdagen in Gorichem staat Copperant weer met een opvallende stand waar zij hun productinnovaties voor 2020 zullen presenteren.

 

Blijvende prijsverlaging

Daarnaast zijn de Copperant-muurverven (Pura Muurverf Extra Mat, Pura Monopac en de Altra Muurverf) sinds kort blijvend fors in prijs verlaagd. Door volumegroei kan Baril Coatings, producent van Copperant, biobased grondstoffen in bulk inkopen en dus betere prijsafspraken maken met grondstofleveranciers. Een voordeel dat Copperant graag deelt met zijn klanten om zo duurzaam schilderwerk met een topkwaliteit muurverf voor eenieder mogelijk te maken. Kiezen tussen prijs, kwaliteit en duurzaamheid is geen issue meer.

Bekijk ook andere berichten

Prijzen biobased muurverf blijvend sterk verlaagd

Vanaf half oktober zijn de prijzen van onze muurverven (Pura Muurverf Extra Mat, Pura Monopac en de Altra Muurverf) blijvend fors in prijs verlaagd.

Meer lezen

Copperant gaat de grens over

Ecomat start met verkoop gehele Copperant-lijn vanuit de vestigingen in Genk, Zoersel en Antwerpen.

Meer lezen

Maximale bijdrage CO2-reductie

Door te kiezen voor Copperant draagt u direct bij aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer en levert u een bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering.

Meer lezen
Nieuws overzicht