Review Pura door Blauwvlas Schilders

Gebruikersreview Copperant Pura door Blauwvlas Schilders

"Om te onderzoeken hoe de producten bevallen bij degenen die ze verwerken vragen steeds meer fabrikanten mij om mijn ervaring met deze producten te delen. Op deze wijze krijgt de fabrikant heldere feedback uit de markt. Door mijn algemenen interesse in verfproducten en duurzaamheid in het bijzonder, word ik vaak voor dit werk benaderd. Deze keer kwam het zo uit dat ik twee binnenklusjes had, die geschikt leken om uit te voeren met de nieuwe producten uit de PURA-lijn van verffabrikant Baril Coatings. Na wat heen en weer gemail ontving ik de benodigde materialen via Dhr. van Ginneken. Bij het zien van de producten was ik aangenaam verrast. De presentatie van deze PURA lijn zag er verzorgt uit. Etiketten netjes en uniform (kom ik op terug)."

Lees meer in de bijlage...

Feedback_Pura_klein.pdf

Bekijk ook andere berichten

Nieuw in ons assortiment

Copperant heeft het assortiment uitgebreid met een watergedragen voorstrijk die voor 85% uit natuurlijke grondstoffen bestaat; de Copperant Altra Voorstrijk.

Meer lezen

Nu ook in 1 liter verkrijgbaar

Op verzoek van klanten en dealers hebben wij nu ook 1 liter verpakkingen Pura Muurverf extra mat.

Meer lezen

Start duurzame samenwerking met De Betere Schilder

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en Copperant starten het nieuwe jaar met een duurzame samenwerking waarin het delen van kennis centraal staat.

Meer lezen
Nieuws overzicht