Review Pura door Blauwvlas Schilders

Gebruikersreview Copperant Pura door Blauwvlas Schilders

"Om te onderzoeken hoe de producten bevallen bij degenen die ze verwerken vragen steeds meer fabrikanten mij om mijn ervaring met deze producten te delen. Op deze wijze krijgt de fabrikant heldere feedback uit de markt. Door mijn algemenen interesse in verfproducten en duurzaamheid in het bijzonder, word ik vaak voor dit werk benaderd. Deze keer kwam het zo uit dat ik twee binnenklusjes had, die geschikt leken om uit te voeren met de nieuwe producten uit de PURA-lijn van verffabrikant Baril Coatings. Na wat heen en weer gemail ontving ik de benodigde materialen via Dhr. van Ginneken. Bij het zien van de producten was ik aangenaam verrast. De presentatie van deze PURA lijn zag er verzorgt uit. Etiketten netjes en uniform (kom ik op terug)."

Lees meer in de bijlage...

Feedback_Pura_klein.pdf

Bekijk ook andere berichten

Maximale bijdrage CO2-reductie

Door te kiezen voor Copperant draagt u direct bij aan de reductie van CO2 in onze atmosfeer en levert u een bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering.

Meer lezen

Pilot met Copperant naar volle tevredenheid

Een duurzaam milieu is langzamerhand een serieus issue. Maar zonder in te leveren op eerder verworven kwaliteiten. Dusol Vastgoedonderhoud hield een pilot met de biobased verven van Copperant.

Meer lezen

Copperant op Renovatiebeurs

Duurzame renovatie is een actueel thema. Daarom staat Copperant ook dit jaar weer op de vakbeurs Renovatie. 

Meer lezen
Nieuws overzicht