Copperant verf bestellen

Verf bestellen voor vakschilders

Vakschilders kunnen de Copperant schildersverf eenvoudig bestellen bij één van de Copperant verkooppunten. Door het ruime dealernetwerk is er bijna altijd wel een verkooppunt bij u in de buurt. 

     Premium dealers hebben een eigen Copperant Kleurmengsysteem en voeren het volledige Copperant assortiment. 
  Bij een groot deel van onze premium dealers en verkooppunten is het tevens mogelijk om Copperant te bestellen via hun eigen webshop. 

Daarnaast bieden online groothandels Verf.nl en Workerz de mogelijkheid de verf direct online te bestellen.

 

Verf kopen voor particulieren

Bent u een doe-het-zelver en wilt u ook graag schilderen met de ‘groenste verf van Nederland’? Dan kan dat natuurlijk. Als particulier kunt u Copperant kopen bij een aantal winkels uit ons dealernetwerk. Informeer bij uw dealer in de buurt naar de mogelijkheden.

 

Als particulier kunt u de Copperant schildersverf ook eenvoudig online kopen via onze partners Verf.nl en Workerz. Ook bij ons online verkoopkanaal speelt service en ondersteuning van klanten een grote rol. Naast de Copperant-verven kunt u via Verf.nl en Workerz.nl de juiste non-paint artikelen bestellen in één levering en dat past bij de duurzame gedachte van Copperant.

 

Bestellen via Verf.nl

Vrijwel alle producten bij Verf.nl die voor 23.00 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag nog verstuurd. Er zijn producten die hierop uitgezonderd zijn. Vandaar dat op elke productpagina én in de winkelwagen duidelijk wordt vermeld tot hoe laat een product besteld kan worden en wanneer deze wordt verstuurd. Let bij het bestellen goed op dat het product met de langste levertijd, de levertijd van je bestelling bepaald. Verf.nl levert bestellingen niet uit in deelleveringen. 

 

Bestellen via Workerz

Bestellen van de Copperant-producten kan dag en nacht via de webshop. Daarnaast is het mogelijk om op werkdagen van 07.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 07.00 uur tot 13.00 uur contact op te nemen met Workerz voor advies, service en ondersteuning bij het bestellen van de producten. Als de bestelling en betaling op een werkdag voor 12.00 uur is afgerond, dan worden de Copperant-producten de volgende werkdag of op een zaterdag bezorgd op het gewenste adres.